Marathon

Inschrijving Jeugdmarathon wedstrijd 2

Geplaatst: donderdag 17 november 2016

Aanstaande woensdag wordt de 2e wedstrijd van de jeugdcompetitie gereden. Online inschrijven kan nog tot en met maandag 21 november.

Deelnemers die zich al hebben aangemeld voor de jeugdcompetitie hoeven dit niet nogmaals te doen.

NK Jeugdmarathon en landelijke finalewedstrijd op 11 februari 2017 in Den Haag.

Voor de pupillen A en B vindt de selectie plaats voor de landelijke finalewedstrijd aan de hand van de 3 best verreden wedstrijden. Voor Junioren C vindt tevens de selectie plaats voor de NK-Marathons aan de hand van de 3 best verreden wedstrijden.

Voor de Junioren A en B vindt de selectie voor het NK plaats aan de hand van de 3 verreden wedstrijden in de Oosterhavenbokaalcompetitie op 30 november, 14 december 2016 en 4 januari 2017.

Er wordt een apart klassement opgemaakt voor rijders uit Gewest Groningen en rijders uit Gewest Drenthe. Zowel Gewest Groningen als Drenthe vaardigen dus rijders af.

Het aantal deelnemers is afhankelijk van de toewijzing door het Bondsbureau van de KNSB. De GTC Marathon Groningen behoudt zich echter het recht voor om de laatste toegewezen plek per categorie bij de junioren als aanwijsplek te beschouwen. Hier zal echter bij hoge uitzondering gebruik van worden gemaakt.

Het inschrijfformulier staat hier.

Het NK Jeugdmarathon werd in 2016 in Groningen gehouden.

Foto: TimsImaging