Menu

Jeugd

Voor de jeugd zijn er verschillende mogelijkheden om met de marathon kennis te maken door deel te nemen aan wedstrijden.

Pupillen en junioren C

Voor alle pupillen en Junioren-C wordt de Pieter Huisman Caravan- en Camper Competitie georganiseerd. De wedstrijden worden verreden als mass-starts, een leuke manier om kennis te maken met de wat langere afstanden. Meer informatie staat hier.

Pupillen A /B kunnen zich door deelname aan deze competitie plaatsen voor de landelijke finale wedstrijd jeugdmarathon.  Junioren-C kunnen zich plaatsen voor het NK door deel te nemen aan de selectiewedstrijden. meer informatie staat hier.

Het NK-Junioren en de Finale wedstrijd worden dit seizoen op 10 februari 2024 in Alkmaar verreden.

Junioren

Junioren A, B en C mogen meedoen aan alle wedstrijden die de GTC Marathon organiseert voor senioren. Junioren C mogen ook meedoen aan de wedstrijden voor pupillen.

Bouwbedrijf Speelman competitie

De Bouwbedrijf Speelman competitie bestaat uit 12 wedstrijden. Er wordt op 3 verschillende niveaus gereden. Je kunt je inschrijven voor de volledige competitie of maximaal 3 x per seizoen voor een enkele wedstrijd van de Bouwbedrijf Speelman competitie.

Alle informatie staat hier.

Baankampioenschappen

Alle junioren die een wedstrijdlicentie hebben en beschikken over een baankaart mogen zich ook inschrijven voor de baankampioenschappen marathon. Dit seizoen op woensdag 15 november. Verdere informatie vind je hier.

Overige wedstrijden

De overige wedstrijden waar je aan mee kunt doen staan hier

Inschrijven voor wedstrijden

Inschrijven voor wedstrijden en competitie kan via het inschrijfformulier in de agenda 

...