Menu

Pieter Huisman Caravan- en Camperstalling competitie

Pieter Huisman Caravan- en Camperstalling competitie

05 november 2022
03 december 2022 
17 december 2022
07 januari 2023

 

11:30 u
11:30 u
11:30 u
11:30 u

 

Mass start 1
Mass start 2
Mass start 3
Mass start Finale

 

Deze Mass Start wordt georganiseerd voor alle pupillen en junioren C die op de zaterdagochtend trainen.
Voor A pupillen, B pupillen en C junioren zijn dit tevens selectiewedstrijden voor het NK jeugdmarathon dat 18 februari 2023 in Groningen georganiseerd wordt, meer informatie staat hier.

Inschrijven via inschrijven.schaatsen.nl

Deze wedstrijd vindt plaats aansluitend aan de zaterdag ochtend trainingen. Ze beginnen om 11:30uur.

Deelnemers worden ingedeeld naar leeftijd:

Groep 1 : 2 ronden (Pupillen F, E, D en C)
Groep 2 : 4 ronden (Pupillen F, E, D en C)
Groep 3 : 6 ronden (Alle Pupillen en Junioren C)
Groep 4 : 8 ronden (Alle Pupillen en Junioren C)
Groep 5 : 10 ronden (Alle Pupillen en Junioren C)

Veiligheid staat voorop, en daarom geldt er een helmplicht voor alle deelnemers. Voor de jongste kinderen heeft de Decathlon veilige helmen van ongeveer 10 euro.

Alle kinderen die meedoen krijgen een helmcap. Dit nummer kan opgehaald worden door de ouders tijdens de training of door de rijders zelf tijdens het laatste kwart van de training. De helmcaps blijven de hele competitie in het bezit van de deelnemers. Via de eerste inschrijving betaal je 10 euro borg. Als aan het eind van het seizoen de cap is ingeleverd ontvang je de borg terug op je rekening.

De 4 wedstrijden vormen gezamenlijk de “Pieter Huisman caravan en camperstalling competitie". Er wordt een klassement opgemaakt over de wedstrijden met prijzen voor de eerste 3. Na afloop van de finale is er een feestelijke prijsuitreiking.
Voor selectiecriteria om mee te mogen doen met het NK zie de website van de GTC marathon Drenthe en Groningen.

Rijders met licentie kunnen zich via het vakje KNSB licentiehouders inschrijven met hun KNSB registratienummer. Rijders die nog geen licentie hebben kunnen zich ook met hun KNSB registratienummer inschrijven via het vakje Gratis daglicentie.

Als het goed is heb je dat registratienummer ooit via je club gekregen. Weet je dat niet meer, vraag het dan op bij je club, of stuur een mail naar wc.langebaan@knsbgroningen.nl

BELANGRIJK!!

Als je je hebt ingeschreven voor deze wedstrijd wordt je uitgenodigd via E-mail voor de volgende wedstrijden in de competitie. En hoef je de 10 euro borg niet nogmaals te betalen.