Marathon

NK plaatsingswedstrijden voor Junioren A en B

Geplaatst: zondag 23 oktober 2016

Voor Junioren A en B is er dit seizoen geen jeugdcompetitie meer om zich te plaatsen voor het NK Jeugdmarathon op zaterdag 11 februari 2016 in Den Haag.

Hiervoor in de plaats hebben wij 3 Oosterhavenbokaal marathonwedstrijden aangewezen waarvoor je je aan kan melden en selectie voor het NK af kan dwingen.

De kosten voor deze wedstrijden zijn € 10,-. per keer te voldoen d.m.v. betalingsmachtiging welke onderaan het inschrijfformulier staat en volledig dient te worden ingevuld. Je dient je voor elke wedstrijd uiterlijk ’s maandags ’s avonds 23.59 uur te hebben ingeschreven. Je vindt de inschrijfformulieren in de agenda, klik voor het formulier op de desbetreffende wedstrijd.

Sta je al ingeschreven voor de Oosterhavenbokaal competitie dan is aanmelden niet meer nodig en doe je automatisch mee aan de selectie.

Je bent verplicht een volgens het KNSB wedstrijdreglement ASTM gecertificeerde helm te dragen en te voldoen aan de overige veiligheidseisen  zoals snijvaste handschoenen, enkelbescherming,  scheenbeschermers en aan de achterkant afgeronde schaatshoeken volgens voorschrift.

De aangewezen wedstrijden zijn:

30 november, 14 december 2016 en 4 januari 2017

Wij wensen jullie alvast veel succes.

 

Met vriendelijke groet,

GTC Marathonschaatsen Groningen