Marathon

Marathon voorlichtingsavond

Geplaatst: zaterdag 23 februari 2019

Aan alle junioren C en ouder die er over denken om over te stappen van het langebaanschaatsen naar het marathonschaatsen of beiden willen beoefenen.

 

Op 27 februari a.s. wordt er een marathon voorlichtingsavond belegd in één van de zalen op de eerste etage van Kardinge, waarin aandacht zal worden besteed aan de diverse marathoncompetities.

Om 20.00 uur zal de avond worden geopend met voorlichting over de nieuw te vormen landelijke Dames Beloften divisie. Uitleg hierover wordt gegeven door Alida Pasveer en Daniëlle Bekkering in de hoedanigheid van resp. lid marathon Dames Platform en lid scheidsrechterscommissie SBM en beiden oud Top divisie rijdsters. Tevens zal het belang van het rijden van de Regio Noord/Oost competitie worden onderstreept.

Om 20.30 uur zal onze eigen woensdagavond OosterHavenBokaal competitie worden geëvalueerd en voorlichting worden gegeven over opname in één van onderstaande selecties;

  1. Marathon Baanselectie Drenthe en
  2. De Marathon Opleidingsploeg van Groningen.

Wil je in één van de selecties opgenomen worden dan kan je je reeds vanaf heden aanmelden op het emailadres: hpater42@kpnmail.nl

Medio april zullen diegenen die zich hebben aangemeld nogmaals worden uitgenodigd voor een kennismakingsavond en zal het trainingsprogramma voor de zomer worden besproken.

Op beide avonden zijn uiteraard de ouders ook van harte welkom.

Met vriendelijke groet,

GTC Marathonschaatsen Groningen/Drenthe