Marathon

Inschrijving Recreantencompetitie

Geplaatst: donderdag 31 januari 2019

Naast een recreantenclinic op 2 januari jongstleden, organiseren de GTC's Marathon Groningen & Drenthe ook een recreantencompetitie over 3 wedstrijden.

Klik op onderstaande wedstrijden voor het inschrijfformulier (of kijk in de agenda). Opgave door middel van het inschrijfformulier onderaan de betreffende pagina. (De inschrijving sluit maandagavond 23.59 uur voorafgaand aan de wedstrijd.)

 

Deze wedstrijden worden gelijktijdig verreden met de Oosterhavenbokaal groepen 2 en 3. Je kunt je opgeven voor deelname met groep 2 of 3. Hieronder vind je de richttijd per ronde en het aantal ronden.

  • OHB 2 / 40 ronden / 30-35 seconden per rondje
  • OHB 3 / 35 ronden / 35-40 seconden per rondje

* Geef op het inschrijfformulier aan met welke groep je wilt meerijden.
* Een transponder is aanbevolen, maar niet verplicht

Starttijden

18.15 uur: Groep 3
19.15 uur: Groep 2

Voor deelname aan de wedstrijd is een daglicentie voor recreanten noodzakelijk. Er kan maximaal 3 x per seizoen op een daglicentie aan wedstrijden worden deelgenomen. Deze ontvang je vooraf per e-mail en je kunt deze tijdens het ophalen van het beennummer ingevuld inleveren.

‚ÄčWil je aan alle drie de wedstrijden meedoen? Kies dan voor competitie, je hoeft je maar één keer op te geven. Wil je één keer meedoen? Kies dan voor eenmalige deelname.

Kosten € 10,- per keer of € 25,- voor 3 keer bij voorinschrijving voor de competitie.

Men rijdt op eigen risico, de organisatie is niet aansprakelijk voor enige lichamelijke of materiële schade.

Veiligheid bij wedstrijden: het dragen van snijvaste handschoenen, enkelbescherming en beenbeschermers is verplicht. Door de KNSB is voor wedstrijden de algehele helmplicht ingevoerd, wat inhoudt dat er bij elke marathonwedstrijd met een ASTM F-1849 gecertificeerde helm dient te worden gereden. Er zijn een beperkt aantal leenhelmen beschikbaar. Wil je een helm lenen vraag deze dan aan bij h.pater@knsbgroningen.nl.

We zien uit naar jullie inschrijvingen!

GTC Marathon, jury en vrijwilligers Gewest Groningen & Gewest Drenthe