Menu

Marathon Testwedstrijd voor licentiehouders en recreanten

Marathon Testwedstrijd

woensdag 18 oktober

voor licentiehouders en recreanten

Eindelijk is het weer zover: zaterdag 14 oktober gaat Kardinge weer open en op woensdag 18 oktober wordt de eerste marathon van het seizoen verreden.

Aan deze marathon mogen alle licentiehouders vanaf junioren-C en ook recreanten meedoen. Als je mee wilt doen aan de Bouwbedrijf Speelman competie, kun je inschrijven voor de eerste wedstrijd op 25 oktober. Je staat dan automatisch op de tekenlijst voor de testwedstrijd.

Starttijden woensdag 18 oktober:

18:15 uur Groep 2, 40 ronden, gemiddelde snelheid 38 sec. per ronde

18:45 uur Groep 3, 35ronden, gemiddelde snelheid 42 sec. per ronde

19:15 uur Groep 1, 45 ronden, gemiddelde snelheid 34 sec. per ronde

Wil je als recreant proberen of de marathon iets voor jou is, dan is dit de gelegenheid. Recreanten kunnen zich ook inschrijven voor de Bouwbedrijf Speelman competitie (meer informatie staat hier).

Deelname is gratis. Helm, handschoenen en scheenbeschermers zijn verplicht (helm eventueel in bruikleen)

De genummerde helmcap kan bij de tekenlijst (onder wedstrijdsecretariaat) worden afgehaald. Deze moet na de wedstrijd weer worden ingeleverd. Bij niet inleveren wordt € 10,00 in rekening gebracht.

Inschrijving voor deze wedstrijd kan tot maandag 16 oktober 23:59 uur via dit formulier in de agenda op de website. Inschrijven op de dag van de wedstrijd is heel beperkt mogelijk tot uiterlijk een half uur voor aanvang van de wedstrijd.

De GTC Marathonschaatsen KNSB Gewesten Drenthe en Groningen

 

Naar nieuwsoverzicht