Langebaan

Schaatsweekend Noorwegen

Geplaatst: maandag 11 januari 2016

Uitnodiging van STC Rutten voor een schaatstrip naar Noorwegen.

Beste Ouders van alle pupillen en junioren in Gewest Groningen,

 

De Buitenland Commissie van STC Rutten is wederom bezig met een schaats-trip naar Noorwegen te organiseren. Ik wil graag het volgende onder jullie/uw aandacht brengen. 

 

STC Rutten word ieder jaar uitgenodigd (dit vanwege een lange geschiedenis met de Viking Race ) om deel te nemen aan toernooien in het buitenland. Zoals Berlijn-Duitsland, Goteborg- Zweden, Finland en Tonsberg-Noorwegen. Naar de toernooien in Berlijn en Zweden gaan al jaren kinderen van meerdere clubs binnen het Gewest Friesland mee.nodigen wij jullie van Gewest Groningen uit! 

Het is mogelijk voor iedereen  vanaf C pupil t/m B2 junior. Wij willen graag dat alle pupillen en junioren de kans krijgen om een ervaring als deze mee te maken! Tenslotte  moeten wij met elkaar als clubs de  Jeugd stimuleren om te schaatsen en te blijven schaatsen:)

 

De buitenland commissie van STC Rutten is blij te kunnen melden dat er aanmeldingen zijn, maar helaas is dat net niet genoeg om het door te laten gaan, maar het aantal opgaves is te groot om het zomaar af te blazen, dat zou een enorme teleurstelling zijn voor de kinderen die zich wel hebben opgegeven. 

 

Dus bij deze wil ik nogmaals de pupillen en junioren van harte uitnodigen om mee te gaan. Het is echt een onwijs leuke, gave, bijzondere reis die je je hele leven niet wilt en zult vergeten. Het is niet alleen een super ervaring om in de openlucht te schaatsen in het mooie Tonsberg, maar ook om samen (schaatsers, ouders, trainers en begeleiding) te sleeen, uit eten te gaan en de  leuke busreis, dat deze trip zo uniek en heel bijzonder maakt!

 

Ouders; ook jullie zijn  van harte uitgenodigd. Support is van harte welkom :)  Ook voor jullie is het 1 groot feest! Uw kinderen zien schaatsen in een geweldige omgeving, lol hebben met elkaar, zelf sleeen, winkelen, wandelen en 's avonds gezelligheid met een hapje en een drankje als ouders, trainers en begeleiding onder elkaar:) 

 

De begeleiding is zeer professioneel en ik kan ook als trainster spreken, wij zorgen echt goed voor uw kinderen, u kunt erop vertrouwen dat wij ze zeer goed in de gaten houden.

 

Hieronder informatie hoe de dagen er ongeveer uit zullen zien;

 

 

 

 

De reis is van donderdagavond 28-01 t/m 01-02 maandagmiddag:

 • Vertrek donderdagavond met Touringcar richting Noorwegen (incl. Ferry overtochten)!

 • Vrijdag rond de middag aankomst accommodatie Tønsberg (naast ijsbaan)

 • Zaterdag & zondag wedstrijden (4 afstanden in totaal pp.)

 • Zondagavond vertrek richting Nederland

 • Maandagmiddag aankomst Groningen en Thialf, Heerenveen

  Wat gaan we daar nog meer doen naast de wedstrijden:

 • Tønsberg heeft een mooi winkelcentrum, onder begeleiding kan er op zaterdag gewinkeld wordenJ

 • Wandeling maken door de sneeuw (want dat ligt er meestal) naar een super mooi uitkijkpunt over Tønsberg en bij de beroemde toren.

 • Sleeën van de helling naast de ijsbaan, dat is echt te leuk!

 • Uit eten op zaterdagavond met onze Noorse vrienden

 • En je kunt heerlijk relaxen en vermaken in de accommodatie waar wij verblijven (super grote sporthal, van alle gemakken voorzien).

  Deze gave ervaring willen jullie niet missen!

   

  Geef je snel op bij Ida Janssen 0610497925/ida_janssen@hotmail.com of via buitenlandcommissie@stcrutten.nl  kan tot donderdag 14 januari 2016

   

  De kosten zijn ongeveer €275, - (hoe voller de bus des te lager de kosten J )

   

  Hoop van jullie te horen!

   

  Hartelijke groet,