Menu

Registreer je nu voor toegang tot de ijsbaan

Beste leden en betrokkenen, 

Het seizoen moet nog beginnen, maar helaas is Covid-19 de wereld nog niet uit. Graag willen we het trainen en wedstrijdrijden blijven faciliteren, maar dat kunnen we niet alleen. Graag doen we een beroep op iedereen binnen en buiten het gewest die IJsbaan Kardinge wenst te bezoeken. 

Ticket registratie verplicht
Graag willen we iedereen vragen die komt wedstrijdrijden of trainen (inclusief begeleiders, trainers en jury) zich éénmalig te registreren via de webiste. De zogenaamde ticket die hieruit voortvloeit kan het hele seizoen gebruikt worden. Eén ticket is voldoende, ook al ben je namens verschillende redenen op de ijsbaan (begeleider, rijder en jury) kies in dat geval welke het beste bij je past. 

De gegevens bij het registreren worden niet gebruikt voor commerciële doeleinden en zullen dusdanig alleen gebruikt worden voor de registratie, die van ons verlangt wordt. We kunnen niet genoeg benadrukken dat deze plicht ons is opgelegd door de overheid en we als Gewest Drenthe/Groningen hoge boetes kunnen verwachten als we de plicht niet naleven. Vergeet de ticket alsjeblieft niet mee te nemen (op papier of telefoon) en laat hem bij de ingang scannen. Zonder ticket geen toegang en einde discussie. 

Voor wie?
De ticketregistratie zijn voor alle lange baanschaatsers, marathon rijders en jeugdschaatsers die gebruik maken van zogenaamde KNSB uren, trimschaatsers en vrij rijden vallen hier buiten. Kunstrijden en Shorttrack hanteren een eigen registratie methode. 

Mondkapje verplicht
Naast de ticket registratie zal er ook van de ingang tot de ijsbaan een mondkapjes plicht zijn. Tot het moment van sporten wordt deze gedragen en voor de jury geldt dat deze gedragen dient te worden tot het bereiken van de jury positie.

Vragen?
Mochten er vragen zijn omtrent de ticket registratie mail of bel ons. Je kan ons bereiken op tickets@knsbgroningen.nl of bij dringende zaken 06 21541681 (Rieks Poelman)

Schrijf je in via deze link, tevens hebben we via deze link een lijst met veelgestelde vragen omtrent corona.

Naar nieuwsoverzicht