Menu

Veelgestelde vragen omtrent corona

Beste schaatsliefhebber, het corona virus houdt de hele wereld bezig. Graag hadden we gezien dat het virus de wereld had verlaten voordat het schaatsseizoen is, maar helaas is dat niet zo. We zullen het seizoen dan ook helaas anders moeten beginnen, dan dat jullie van ons gewend zijn. 

Omtrent het coronaprotocol vanuit 050/Kardinge verwijzen we je graag naar deze link, hierbij wordt er iets verteld over de routing naar de ijsbaan en over het aantal personen. Het protocol staat niet vast en kan gewijzigd worden mocht er daartoe reden voor zijn.

 

Veelgestelde vragen

Toegang

Is er een mondkapjes plicht?
Het is verplicht voor ieder om vanaf binnenkomst in Kardinge tot het moment van sporten een mondkapje te dragen voor de jury is het tot het bereiken van de jury-positie.

Mag iedereen op de baan?
De overheid heeft aangegeven dat er de komende tijd geen toeschouwers mogen komen kijken bij wedstrijden en trainingen. Alleen kinderen (en volwassenen) die niet zonder begeleiding kunnen sporten mogen 1 begeleider meenemen. De begeleider mag gedurende de training/wedstrijd in  het gebouw (tribune) wachten en houdt 1,5 meter afstand tot anderen.

Voor anderen zonder eigen vervoer: begeleider komt niet binnen (voor de deur afzetten).


Faciliteiten

Kan ik omkleden in de kleedkamers?
bij voorkeur geen gebruik maken van de kleedkamers, behalve het toilet. 

Is de horeca open?
tot nader bericht zal de horeca dicht zijn. De overheid heeft besloten om alle sportkantines voor nu te sluiten.