Langebaan

Startlijsten en live.knsbgroningen.nl

Geplaatst: maandag 20 november 2017

In het begin van het seizoen hebben we op Facebook een pol gehouden over het verkopen van de startlijsten. Uit de berichten en de uitslag van de pol kwam naar voren dat een overgrote meerderheid keurig kon leven als de startlijsten en het tijdschema op de borden tussen de kleedkamers worden gehangen en gebruik maken van de live.knsbgroningen.nl.

Daarom gaan we vanaf aankomend weekend bij de Jeugdwedstrijd en Klassewedstrijd uit van de volgende werkwijze wat betreft startlijsten.

  1. Voor de wedstrijden worden de startlijst en het tijdschema op de borden tussen de kleedkamers gehangen.
  2. De startlijsten en (tussen)tijden zijn live beschikbaar op onze live site
  3. Papieren startlijsten blijven gratis beschikbaar voor trainers die op het ijs coachen.
  4. Voor mensen die echt niet zonder de papieren startlijst is deze nog steeds te koop. We verhogen de prijs echter wel naar €1,50 en de lijst wordt pas geprint als deze gevraagd wordt. Dus er kan enige wachttijd zijn in het wedstrijd secretariaat.

We gaan er vanuit dat jullie begrip hebben voor deze werkwijze. We doen er graag alles aan om alle informatie voor en na de wedstrijd voor zowel rijders als toeschouwers zo snel mogelijk beschikbaar te hebben. We zijn er van overtuigd dat we door deze werkwijze hieraan blijven voldoen.