Langebaan

Met een sprint het nieuwe jaar in...

Geplaatst: zondag 29 december 2019

GRONINGEN - Nog eerst een flinke lading oliebollen naar binnen werken, pijlen de lucht in knallen en met een biertje, wijntje of gewoon een glaasje ranja samen gezellig de herinneringen van het oude jaar ophalen. Op en om het ijs in Kardinge natuurlijk, of gewoon alles wat je in het leven zonder schaatsen meemaakt.

Maar natuurlijk ook een tijd van nieuwe doelen stellen. Ga je op de 500m nog net dat tikkie harder? Kan ik met wat minder verval mijn 1000m rijden of technisch nog wat beter hangen in de bocht. En zo kunnen we nog wel tal van punten oprakelen die het schaatsen zo mooi, maar ook weer zo complex maken.

We starten het wedstrijdjaar in Kardinge met de nieuwjaarssprint. Geschikt voor alle categorieën van Pupil F tot Master, voor iedereen is er een sprint combinatie. Voor alle categorieën staat er een Supersprint op het programma, voor de oudere rijders is het ook mogelijk om een enkele sprintmeerkamp te rijden 500 - 1000m. Wil je meedoen, en even lekker knallen, schrijf je dan nu in.

Dat kan op INSCHRIJVEN.SCHAATSEN.NL