Langebaan

KNSB Groningen bedankt VCD IT Groep voor steun bij twee grote toernooien

Geplaatst: vrijdag 3 februari 2017

Bij de afgelopen twee grote toernooien, Gruno Bokaal en de Landenwedstrijd, hebben we zeer waardevolle steun mogen ontvangen van de VCD IT Groep uit Groningen.

De steun bestond uit het ter beschikking stellen van leuke bedankjes voor de juryleden. Prachtig om het onbetaalbare kapitaal van het gewest, zonder wie we echt niks kunnen organiseren, een hart onder de riem te kunnen steken. 
 
Daarvoor heel veel dank.
 
Een VCD goodybag
Een VCD goodybag 
De VCD IT Groep is één van de grotere zelfstandige ICT-bedrijven, die in diverse segmenten tot de top drie van Nederland behoort. VCD is al sinds 1977 landelijk actief voor organisaties in uiteenlopende sectoren. Wij richten ons met 320 medewerkers op hoogwaardige totaaloplossingen in IT en -strategie. Met vestigingen in Groningen, Eindhoven en Delft levert VCD als fullservice dienstverlener zowel consultancy en software als infrastructuur en beheer. De VCD IT Groep bestaat uit: VCD Business Solutions, VCD Healthcare, VCD Infra Solutions en VCD Business Intelligence.'
 

 

 

OC voorzitter Meintje van der Ark met VCD-sjaal
OC voorzitter Meintje van der Ark met VCD-sjaal

Cultuur

Plezier in je werk is altijd een combinatie van professionele uitdaging en optimale sfeer. Beide ingrediënten heeft de VCD IT Groep volop in huis. Dat is voor een belangrijk deel toe te schrijven aan de middelgrote omvang van het bedrijf. Maar ook aan de informele bedrijfscultuur. De organisatie heeft gemotiveerde medewerkers, is klantgericht en kent een open en plezierige werksfeer met korte lijnen. De medewerkers gaan collegiaal en informeel met elkaar om. Als het even kan staan de deuren open, je noemt iedereen bij zijn/haar voornaam en je kunt altijd een beroep doen op je collega's. Binnen de VCD IT Groep ben je dus bepaald geen nummer.

 

Wil je meer informatie over het werken bij VCD, kijk dan op www.werkenbijvcd.nl of vraag Reitse Eskens (systeembeheerder langebaan en medewerker van VCD).

VCD IT Groep

 

 

 

 

 

Nogmaals VCD bedankt en we hopen natuurlijk de samenwerking volgend seizoen voort te kunnen zetten.