Shorttrack

Eerste successen Shorttrack selectie

Geplaatst: zaterdag 11 augustus 2018

Niek Engelhart en Jorn Holwerda veroveren de eerste en de derde plaats op de Summercamp Trophy in Oberstdorf in de categorie heren senioren / junioren A

Op vrijdag 10 en zaterdag 11 september was de shorttrack selectie van het gewest Groningen-Drenthe met vier rijders vertegenwoordigd bij de Summercamp Trophy in Oberstdorf. Niek Engelhart en Jorn Holwerda vertegenwoordigden het gewest in de cattegorie heren senioren / junioren A. Niek veroverde met een tweede plaats op de 500 meter en een eerste plaats op de 1000 meter de overwinning in het eindklassement. Jorn veroverde met een vierde plaats op de 500 meter en een mooie tweede plaats op de 1000 meter de derde positie in het eindklassement.

In de cattegorie dames senioren / junioren A bond Anna Timmerman namens het gewest de strijd aan. Een negende plaats op de 500 meter en een mooie vierde plaats op de 1000 meter resulteerden in een keurige zesde plaats in het eindklassement.

Yara Meijers verdegde de kleuren van het gewest in de cattegorie dames junioren B. Een vijfde plaats op de 500 meter en een vierde plaats op de 1000 meter resulteerden in een mooie vijfde plaats in het eindklassement.

Alle uitslagen en klassementen zijn te bekijken op  http://www.shorttrackonline.info