Langebaan

Live sites voor langebaanwedstrijden

Geplaatst: zondag 20 oktober 2019

Achter de schermen wordt hard gewerkt aan de live timing sites vanuit zowel KNSB Groningen als schaatsen.nl. Dat levert soms een kleine verstoring op die altijd slecht uitkomt maar nooit opzettelijk is!

Vanuit ons eigen gewest proberen we nog altijd de juiste tijden zo snel mogelijk beschikbaar te stellen aan alle rijders. De afgelopen twee weekenden is dat niet helemaal gelukt om, kleine, technische redenen. Die zijn op dit moment weer onder controle en we verwachten de komende periode zowel bij te zijn (en te blijven) en de jusite tijden te tonen.

Voor live.schaatsen.nl wordt er ook nog steeds gewerkt om de weergave te optimaliseren. Uit reacties bleek dat niet iedereen via die site de tijden goed kon zien. Met name de Android telefoons bleken soms moeite te hebben. 1 Bug is geïdentificeerd en wordt op zo kort mogelijke termijn opgepakt. Mochten er zaken nog steeds niet werken, geef het dan aan ons (systeembeheer) door.

Besef overigens wel dat, zowel voor de gewestelijke site als voor live.schaatsen.nl, de werkzaamheden bij vrijwilligers liggen. Iedereen doet haar en zijn best om het proces in leven te houden. Maar soms zijn er andere prangende zaken of is het ook even weekend. Daarvoor graag uw begrip.