Menu

Combiwedstrijd 16 december: wat is het?

Lijkt het je helemaal te gek om een wedstrijd te schaatsen? Dan is dit de wedstrijd van het seizoen om het eens uit te proberen. En wel tijdens de cominatiewedstrijd op 16 december in Kardinge.

Je begint met een packrace. Dit is een spectaculair en spannend onderdeel. Hierbij komen de onderdelen van langebaan, shortttrack en inline skaten bij elkaar. Bij de packrace wordt er gestreden in heats per leeftijdscategorie. In een heat zitten maximaal 10 kinderen die zich via de voorronde kunnen plaatsen voor de finale.Als er 6 kinderen in een heat zitten. plaatsen de eerste 2 zich voor de A-finale, de nummers 3 en 4 voor de b-finale en de nummers 5 en 6 voor de c-finale. Op deze manier doet iedereen op zijn eigen niveau mee. De jongste kinderen rijden 500m en de oudere kinderen 900m.

Tussen de voorronde en de finale in, rijdt iedereen nog een langebaanafstand. Dit is een 100m, 300m of 500m. Je kunt eens kijken of dit wat voor je is of je Persoonlijk Record verbeteren.

Voor iedereen is er na afloop een lekker presentje beschikbaar. En voor de packrace zijn er ook nog medailles beschikbaar.

Geef je snel op via https://inschrijven.schaatsen.nl/#/wedstrijd/4782f1f3-aaa5-4175-a0b9-728848c4d692/inschrijven/kies-licentie. Je kunt ook meedoen met een daglicentie. Mocht het niet lukken om je in te schrijven, neem dan contact op met de wedstrijdcommissie: wc.langebaan@knsbgroningen.nl

 

 

Combirace 2023

Naar nieuwsoverzicht