Shorttrack

Sponsoren

Sponsorpagina van de gewestelijke selectie shorttrack

Hoofdsponsor gezocht

Sponsoren zijn een belangrijke bron van inkomsten voor een sportclub / selectie. Op dit moment hebben wij al een aantal sponsoren die onze selectie financieel ondersteunen en faciliteren. Wij zijn deze sponsoren erg dankbaar voor de bijdragen die ze ons bieden. Hun logo's vindt u dan ook terug op deze sponsorpagina. Voor een solide financiële basis zijn wij echter nog op zoek naar een hoofdsponsor die zijn naam aan onze selectie wil verbinden. 

Shorttrackers zijn op dit moment de rookies in de schaatssport en we willen laten zien dat je ook vanuit Groningen / Drenthe deze sport op topniveau kan bedrijven. Voor de invulling van hoofdsponsor zijn wij dan ook op zoek naar een regionaal bedrijf die ook een topprestatie levert vanuit de regio Groningen-Drenthe. Herkent u zich in dit profiel dan is dit het moment om uw bedrijfsnaam te verbinden met deze tak van sport.

Naast de reclame uitingen op kleding, website, social media en uitnodigingen voor wedstijden bieden wij de toekomstige hoofdsponsor een leuk arrangement aan. U krijgt de gelegenheid om met maximaal 12 personeelsleden gezamenlijk met de rijders en trainer een geheel verzorgde zeiltocht mee te maken op een Lemster Aak. Dit arrangement wordt aangeboden door onze sponsor Chris Beuker naast mede ontwikkellaar van de TwinRocker Machine ook eigenaar van de Lemsteraken sensatie.

Wilt u binnenkort ook uw logo op deze site zien staan? Neem dan contact op met de sponsorcommissie en informeer naar de exacte voorwaarden.