Marathon

Selectiewedstrijd 3 Junioren A en B voor NK

Selectie en inschrijving Junioren A en B

Selectie verloopt via de Oosterhavenbokaalwedstrijden op 7 nov, 21 nov, 19 dec en 16 jan.

Ben je al ingeschreven voor de Oosterhavenbokaal? Dan is inschrijving voor de selectiewedstrijden ook noodzakelijk, zodat we weten dat je je wilt plaatsen voor het NK Jeugd. Je betaald geen extra wedstrijdkosten bovenop de kosten voor de OHB-competitie.

Inschrijving voor niet-OHB-competitiedeelnemers verloopt via de agenda (uiterlijk maandagavond 23.59 uur voorafgaand aan de wedstrijd). De kosten zijn € 15,- voor deze 4 wedstrijden. Geef op het inschrijfformulier aan in welke groep je wilt uitkomen.

Starttijden Oosterhavenbokaalwedstrijden

Oktober t/m december 2018 Januari t/m maart 2019
18.15 uur: Groep 1 18.15 uur: Groep 3
18.45 uur: Groep 2 18.45 uur: Groep 1
19.15 uur: Groep 3       19.15 uur: Groep 2

 

NK-Jeugdmarathonwedstrijden

Voor de Junioren B en A vindt de selectie voor het NK plaats aan de hand van de beste 3 verreden wedstrijden in de Oosterhavenbokaalcompetitie op 7 nov, 21 nov, 19 dec en 16 jan Diegenen die in een hogere groep rijden hebben voorrang bij de selectie t.o.v. rijders uit een lagere groep.

Er wordt 1 klassement opgemaakt van zowel Groningse als Drentse rijders. Het aantal deelnemers is afhankelijk van de toewijzing door het Bondsbureau van de KNSB. De GTC Marathon behoudt zich het recht voor om de laatste toegewezen plek per categorie bij de junioren als aanwijsplek te beschouwen. Hier zal echter bij hoge uitzondering gebruik van worden gemaakt.

De NK-Jeugdmarathonwedstrijden vinden plaats op zaterdag 16 februari 2019 in Dronten.


Informatie

Evenement Selectiewedstrijd 3 Junioren A en B voor NK
Datum woensdag 19 december 2018
Aanvang 18:15
Einde 19:45
Locatie Sportcentrum Kardinge
Soort Wedstrijd
Competitie Jeugdmarathon Junioren A en B voor NK

Inschrijven

Deze wedstrijd maakt onderdeel uit van de competitie Jeugdmarathon Junioren A en B voor NK. Je inschrijving is geldig voor alle aankomende wedstrijden in deze competitie. Dit is de eerstvolgende wedstrijd waar je na aanmelding voor deze competitie aan kunt deelnemen.

  • * Met asterisk gemarkeerde velden zijn verplicht