Marathon

Recreantencompetitie 3 Finale

Er wordt een recreantenmarathoncompetitie over 3 wedstrijden georganiseerd. Opgave door middel van het inschrijfformulier onderaan deze pagina. (De inschrijving sluit maandagavond 23.59 uur voorafgaand aan de wedstrijd.)

Deze wedstrijden worden gelijktijdig verreden met de Oosterhavenbokaal groepen 2 en 3. Je kunt je opgeven voor deelname met groep 2 of 3. Hieronder vind je de richttijd per ronde en het aantal ronden.

  • OHB 2 / 40 ronden / 30-35 seconden per rondje
  • OHB 3 / 35 ronden / 35-40 seconden per rondje

* Geef op het inschrijfformulier aan met welke groep je wilt meerijden.
* Een transponder is aanbevolen, maar niet verplicht

Voor deelname aan de wedstrijd is een daglicentie voor recreanten noodzakelijk. Er kan maximaal 3 x per seizoen op een daglicentie aan wedstrijden worden deelgenomen. Deze ontvang je vooraf per e-mail en je kunt deze tijdens het ophalen van het beennummer ingevuld inleveren.

‚ÄčWil je aan alle drie de wedstrijden meedoen? Kies dan voor competitie, je hoeft je maar één keer op te geven. Wil je één keer meedoen? Kies dan voor eenmalige deelname.

Kosten € 10,- per keer of € 25,- voor 3 keer bij voorinschrijving voor de competitie.

Men rijdt op eigen risico, de organisatie is niet aansprakelijk voor enige lichamelijke of materiële schade.

Veiligheid bij wedstrijden: het dragen van snijvaste handschoenen, enkelbescherming en beenbeschermers is verplicht. Door de KNSB is voor wedstrijden de algehele helmplicht ingevoerd, wat inhoudt dat er bij elke marathonwedstrijd met een ASTM F-1849 gecertificeerde helm dient te worden gereden. Er zijn een beperkt aantal leenhelmen beschikbaar. Wil je een helm lenen vraag deze dan aan bij h.pater@knsbgroningen.nl.

 

 

 


Informatie

Evenement Recreantencompetitie 3 Finale
Datum woensdag 20 februari 2019
Aanvang 18:15
Einde 19:45
Locatie Sportcentrum Kardinge
Soort Wedstrijd
Competitie Recreantenmarathon

Inschrijven

Deze wedstrijd maakt onderdeel uit van de competitie Recreantenmarathon. Je kunt bij je aanmelding aangeven of je je voor de hele competitie wilt inschrijven, of alleen aan deze wedstrijd wilt deelnemen. De eerstvolgende wedstrijd waar je na aanmelding voor deze competitie aan kunt deelnemen is op woensdag 6 februari 2019.

  • Aanmelden voor:
  • * Met asterisk gemarkeerde velden zijn verplicht