Langebaan

HONGER?!?! Vreet hier je kilometers

Geplaatst: woensdag 13 februari 2019

Na een succesvolle editie met bijna een algemeen baanrecord op de 10 kilometer bij dames kan het niet uitblijven om dit jaar weer mensen de gelegenheid te geven enkele lange afstanden te rijden. Op woensdag 13-03-2019 om 18:15 beginnen we. Dus wil je dit seizoen nog eens een lange afstand rijden, of wil je dat baanrecord alsnog aanvallen. Meldt je dan aan. Let wel op, aanvangstijden kunnen veranderen als we net als afgelopen jaar veel deelname hebben.

Deze wedstrijd is georganiseerd voor baankaarthouders van het gewest Groningen/Drenthe met KNSB wedstrijdlicentie. Aanmelden gastrijders met KNSB wedstrijdlicentie: vanaf woensdag voorafgaande aan de wedstrijd. Inschrijven doe je via inschrijven.schaatsen.nl

Inschrijving sluit dinsdag avond voorafgaande aan de wedstrijd OF als het maximum aantal deelnemers is bereikt.

Afstanden vanaf Junioren C:

3000m, 5000m* en 10000m

Voor de langste afstanden per categorie gelden limiet*:

  • Junioren en (Neo) Senioren    5000m = limiet 3000m < 5:10.00
  • H40 t/m H50                5000m = limiet 3000m < 5:20..00
  • H55 en ouder                5000m = limiet 3000m < 5:40.00
  • Dames                    5000m = limiet 3000m < 5:22.00
  • Alle categorieën            10000m = limiet 5000m < 9:00.0

Wedstrijdkosten:

  • Baankaarthouders                    € 2,50 per afstand
  • Gastrijders (Neo)Senioren en ouder    € 10,00 per afstand

Recreanten kunnen deelnemen als gastrijder met een daglicentie. Deze kost  € 7,50 en is aan te schaffen via inschrijven.schaatsen.nl tijdens de inschrijving.

Recreanten die lid zijn van een bij de KNSB aangesloten vereniging hebben recht op één gratis daglicentie per wedstrijdseizoen. Schrijf je op inschrijven.schaatsen.nl in met je actief lidmaatschap. Je registratienummer heb je per mail ontvangen en kun je eventueel bij je vereniging of wc.langebaan@knsbgroningen.nl opvragen.

Afmelden

Het afmelden voor een wedstrijd kan tot 12.00 uur op de dag van de wedstrijd via de link in de bevestigingsmail die je ontvangen hebt bij inschrijven. Lukt dit niet dan kan het ook via wc.langebaan@knsbgroningen.nl onder vermelding van naam, wedstrijdnummer, categorie en reden vermelden. 

Door tijdig af te melden voorkom je dat je tegenstander alleen moet rijden en meer schaatsers kunnen deelnemen. Alleen als men zich tijdig heeft afgemeld, kan het inschrijfgeld worden teruggevraagd. Stuur hiervoor een e-mail naar de wedstrijdcommissie wc.langebaan@knsbgroningen.nl met als onderwerp "terugvragen betaling deelnamegeld".

Onder vermelding van naam, datum en tijd wedstrijd, het betalingskenmerk, het rekeningnummer en de datum van betaling.

Het geld wordt gestort op het rekeningnummer waar het vandaan is gekomen. Afmelden tijdens de wedstrijd kan alleen​ bij de scheidsrechter (niet in het wedstrijdsecretariaat). De naam van de scheidsrechter staat op de startlijsten en wordt voor aanvang van de wedstrijd omgeroepen.

Het tijdschema en de startlijsten zijn 30 minuten voor aanvang van de wedstrijd beschikbaar, deze wordt op verschillende manieren kenbaar gemaakt:

Online via: http://live.knsbgroningen.nl/ en/of http://live.schaatsen.nl 

Per trainer is 1 papieren exemplaar beschikbaar en verder op de deur van de kleedkamer en op verzoek, voor de wedstrijd, verkrijgbaar voor €1,50

Alle uitslagen worden gepubliceerd op knsbgroningen.nl en op schaatsen.nl.