Langebaan

Eerste wedstrijd Langebaan verreden

Geplaatst: woensdag 7 oktober 2015

Afgelopen zaterdag is de eerste wedstrijd verreden met de nieuwe software voor loten en tijdwaarneming. De inschrijving stond al van te voren open en de inschrijvingen gaan regelrecht dit nieuwe programma in. Tijdens de wedstrijd werkte de nieuwe tijdwaarneming en met een paar kleine foutjes kwam er ook een uitslag. Al met al voor de eerste wedstrijd een mooi resultaat.

Tijdens de wedstrijden zijn we nu bezig om alle gebruikers van de software op te leiden. Het kan hierdoor gebeuren dat het nog niet zo soepel loopt als andere jaren rond de wedstrijden op de ijsbaan. We hopen op begrip van een ieder dat het soms iets langer kan duren of dat er een tijd ontbreekt tijdens de wedstrijd. Zou je ook willen kijken bij een wedstrijd hoe het er aan toe gaat, dan is dit mogelijk. Je kunt je dan aanmelden via de systeembeheerders
 
Daarnaast is systeembeheer druk bezig op de achtergrond. 
 
We proberen alles waar we tegen aan lopen met de nieuwe software aan te geven bij de ontwikkelaars en proberen de nieuwe ontwikkelingen in te zetten om de wedstrijden en de inschrijving beter te laten verlopen. Gedurende het seizoen zullen er steeds meer mogelijkheden worden toegevoegd. Oa ranglijsten, actuele persoonlijke records en baanrecords worden nog niet automatisch getoond. Waar mogelijk proberen we dit te ondersteunen via eigengemaakte software.

We zijn ook druk bezig om van alle clubs de baankaarthouders te verzamelen en deze te koppelen aan de licenties. Deze actie is nodig om iedereen op de juiste manier in te kunnen laten schrijven voor de wedstrijden. Dit loopt nog niet helemaal vlekkeloos. Vrijwel dagelijks sturen we updates naar de KNSB. Mocht je nog niet met als baankaarthouder kunnen inschrijven, maar heb je wel een baankaart én licentie, dan graag een mail naar de systeembeheerders. Overige vragen over inschrijven kunnen naar de wedstrijdcommissie.