Langebaan

iSkate Nederlands Pupillen Toernooi, stv Eemsmond

Uitslagen en meer informatie op www.stveemsmond.nl

iSkate is voor het tweede jaar hoofdsponsor van het Nederlands Pupillen Toernooi! iSkate is in 2010 opgericht om schaatsers ondersteuning te bieden tijdens de hele loopbaan, van junior tot wereldtopper. Het is een koepelorganisatie waaronder alles wat nodig is voor een succesvolle schaatscarrière te vinden is. Bij iSkate kan een sporter zich ontwikkelen van rijder bij de schaatsacademie tot schaatser bij een profploeg met olympische kampioenen. Voor meer informatie over onze hoofdsponsor kunt u terecht op www.iSkate.nl

Het iSkate Nederlands Pupillen Toernooi (NPT) wordt voor de 22e keer georganiseerd door STV Eemsmond op zaterdag 30 januari 2016 van 13.00 uur tot 19.00 uur.  

Het iSkate NPT is het enige landelijke toernooi tussen de beste/sterkste pupillen uit geheel Nederland. Dit toernooi is in schaatsend Nederland gaan leven als het officieus Nederlands Kampioenschap voor deze pupillen. De geselecteerde pupillen ontvangen de uitnodiging per mail.

Het NPT is altijd erg sfeervol omdat er veel publiek langs de kant staat, de pupillen zeer gemotiveerd zijn en de organisatie nationale allure heeft. Kijk maar eens naar deze video's met Antoinette de Jong en Kai Verbij en deelnemers uit 2014. Er worden elk jaar ook foto's gemaakt door nBits. Misschien sta je er zelf wel op: Foto's 2015Foto's 2014Foto's 2013.  Zie voor meer informatie: algemene informatie en selectieprocedure.

De trainers krijgen een brief via hun geselecteerde pupil. Trainers moeten een een geldige trainerslicentie tonen om als coach te kunnen optreden. Kijk tijdig voor het aanvragen en verkrijgen van trainerslicentie op www.knsb.nl 

Voor al het nieuws van en over STV Eemsmond en het NPT: kijk ook op Twitter


Informatie

Evenement iSkate Nederlands Pupillen Toernooi, stv Eemsmond
Datum zaterdag 30 januari 2016
Aanvang 13:00
Einde 19:00
Locatie Kardinge
Soort Wedstrijd

Uitslagen

Website download
toernooi download