Gewest

Opbrengst Mass Start voor Spieren voor Spieren

Geplaatst: dinsdag 28 maart 2017

Afgelopen weekend hebben we het seizoen afgesloten met een Mass Start wedstrijd in Kardinge. We hadden met dit evenement 2 doelen. Mensen kennis te laten maken met de wedstrijdsport door heel laagdrempelige wedstrijden te organiseren en vooral mensen het plezier te laten ervaren. Daarnaast wilden we ook een bedrag doneren aan Spieren voor Spieren.

Al met al denken we dat we in beide doelen goed geslaagd zijn. Al ligt er zeker nog een mooie stapel verbeterpunten om jullie als rijders een nóg leukere wedstrijd ervaring te bieden. We hadden bijvoorbeeld niet gerekend op zo veel aanmeldingen waardoor het bij de transponder uitgifte en de veiligheidsmiddelen wat spaak liep. En tot overmaat van ramp bleken de mensen die bij de helmen zouden helpen zich in hun agenda vergist te hebben. Ook qua jury bezetting zijn er wat misverstanden geweest. En mogen we concluderen dat de estafette wat onderbelicht is gebleven. Al met al is het toch gelukt het in goede banen te leiden, en gezien de overweldigende reacties kunnen we terugkijken op een mooi evenement.

Vooral alle mooie reacties en ideeën motiveren alleen nog maar meer om dit in een volgend seizoen te herhalen, en we willen dan ook graag ons best doen om te zorgen dat we hiervoor ook in het seizoen 2017-2018 weer ijs voor beschikbaar krijgen. En mogelijk wat vroeger in het seizoen zodat we mogelijk meer mensen deze ervaring kunnen bieden met de wedstrijdsport. 

Uiteindelijk hadden we natuurlijk het doel om ook geld in te zamelen voor Spieren voor Spieren. En dat is goed gelukt. Het totaalbedrag wat we aan Spieren voor Spieren hebben mogen doneren is €330,-. Een erg mooi bedrag dat ten goede komt aan onderzoek naar spierziekten. Heel erg bedankt voor jullie inschrijving en daarmee donatie. Wil je de acties blijven volgen t.b.v. Spieren voor Spieren dat kan via deze link www.sportenvoorspieren.nl.