Gewest

KNSB verenigingsdag

Geplaatst: maandag 19 september 2016

Eerste Regionale KNSB Verenigingsdag Groningen/Drenthe in Kardinge. Op zaterdag 1 oktober is de eerste Regionale KNSB Verenigingsdag in Sportcentrum Kardinge te Groningen. Deze mooie inspirerende middag wordt door de KNSB samen met de gewesten Groningen en Drenthe georganiseerd. Bestuurders en vrijwilligers van ijsclubs en schaatsverenigingen zijn van harte uitgenodigd voor een middag vol interactie en kennisdeling. De inschrijving voor de verschillende workshops is nu mogelijk.

Een aanzienlijk deel van het programma in deze eerste van vier regionale Verenigingsdagen is gericht op natuurijs. Hiermee staat de dag ook nadrukkelijk open voor de vele ijsclubbestuurders in Groningen/Drenthe.
Samen met de gewesten wil de KNSB zich op de Verenigingsdagen echt richten op de versterking en vitalisering van de verenigingen via bestuurders en vrijwilligers. In seizoen 2016-2017 zullen een viertal regionale verenigingsdagen worden georganiseerd om ook dichterbij de verenigingen te komen. Het centrale bijscholingsaanbod voor trainers wordt dit seizoen met name aangeboden in het Nationale Trainerscongres op 10 juni 2017.

Het programma wordt centraal geopend waarna alle deelnemers zich naar eigen keuze in twee rondes met workshops of kennisdelingssessies begeven. Aan het eind van de middag wordt er met een borrel afgesloten om alle aanwezigen in de gelegenheid te stellen kennis en contacten uit te wisselen met andere verenigingen.

Programma
12.00 Ontvangst met koffie
12.00 Optioneel: rondleiding door Kardinge
13.00 Opening
13.30 Workshopronde
14.45 pauze
15.05 Workshopronde
16.30 Afsluiting & borrel

Workshops
Natuurijsmeester
Toerschaatsen
Kennisdelingssessie Natuurijsclubs
Een vitalere ijsclub
Het Meerjarenopleidingsplan voor verenigingen
Effectiever besturen
Ken je Leden! De basis voor succesvolle ledenwerving en –behoud.

Bekijk hier de toelichting op de verschillende workshops

Schrijf je HIER in voor de Regionale KNSB Verenigingsdag Groningen/Drenthe

Locatie
Sportcentrum Kardinge, Groningen

Toegang tot de Regionale Verenigingsdag Groningen/Drenthe is gratis. Vooraf online inschrijven is wel verplicht.
Voor de workshops geldt wel; vol=vol. Stuur deze uitnodiging dan ook snel door aan medebestuurders en vrijwilligers binnen de vereniging en schrijf je nu in!

Wij verwelkomen je graag op 1 oktober in Kardinge!

Voor meer informatie: Ramon Kuipers (KNSB) r.kuipers@knsb.nl of Cees Hoek (gewesten Groningen en Drenthe) c.hoek@home.nl