Gewest

Helmen tijdens de Spieren voor Spieren Mass Start

Geplaatst: zondag 5 maart 2017

Houdt de helmplicht je tegen om je in te schrijven voor de Mass Start wedstrijd. Onze sponsor Cádomotus helpt ons om iedereen met een helm de baan op te krijgen. En dus te zorgen dat iedereen net zo heel van de baan komt als dat ze er op gestapt zijn. Daarnaast heeft Cádomotus een geweldige actie voor Spieren voor Spieren.

Net als ons vindt Cádomotus veiligheid op de baan ongelooflijk belangrijk. Daarom helpen ze ons om te zorgen dat alle deelnemers die nog geen helm hebben gebruik kunnen maken van hun Alpha en Alpha-Y helmen. Natuurlijk is veiligheid niet alleen tijdens de wedstrijden belangrijk, maar ook tijdens de trainingen. Mocht de helm je bevallen dan kun je hem eventueel na de wedstrijd kopen met een korting van 15%. Zo kun je de Alpha (voor volwassenen) kopen voor €85,- in plaats van €99,50, en de Alpha-Y (voor de jeugdigen) kopen voor €59,- in plaats van €69,50. 

De korting die jullie dan krijgen wordt als donatie geschonken aan Spieren voor Spieren. Kortom voor iedereen een onwijs leuke actie. 

Dus er is echt geen reden meer om je niet in te schrijven voor de Spieren voor Spieren Mass Start. Schrijf je dus nu HIER in.

Ben je als recreant lid van een club dan ben je aangemeld als actief lid van de KNSB en heb je recht op een gratis daglicentie. Ben je je registratienummer kwijt, of lukt het inschrijven niet, stuur dan even een mailtje naar wcgron@gmail.com

Vergeet je ook niet in te schrijven voor de clinics als je meedoet aan de wedstrijd. Stuur even een mailtje naar clinic.mass.start@gmail.com