Gewest

Massstart voor Spieren voor Spieren

Schrijf je snel in via inschrijven.schaatsen.nl of stuur een mail naar wcgron@gmail.com.

Het Programma:

16:00uur, Warm-up; Even de benen warm rijden. Er worden indien voldoende opgaves clincics verzorgd door Jolanda Langeland. Leuke tips over hoe je je wedstrijd moet rijden en natuurlijk haar onuitwisbare enthousiasme. Geef je snel op via clinic.mass.start@gmail.com of stuur een berichtje via deze Facebook pagina. 

16:30uur, Mass start; Als de benen lekker warm gereden zijn en je hebt de laatste instructies ontvangen gaan we beginnen met de wedstrijden. Per categorie en niveau zal gestart worden. Het kan wel zijn dat we op basis van opgave groepen gaan splitsen of samenvoegen.

1-Pupillen C en B (3 ronden)
2- Pupillen A en Junioren C (6 ronden)
3- Junioren B en A (10 ronden)
4- Senioren (snelheid 50 - 55 seconden per rondje 10 ronden)
5- Senioren (snelheid 45 - 50 seconden per rondje 10 ronden)
6- Senioren (snelheid 40 - 45 seconden per rondje 10 ronden)
7- Senioren (snelheid 35 - 40 seconden per rondje 16 ronden) Vergelijkbaar met Oosterhavenbokaal groep 3
8- Senioren (snelheid 30 - 35 seconden per rondje 16 ronden) Vergelijkbaar met Oosterhavenbokaal groep 2
9- Senioren (snelheid rond de 30 seconden per rondje 16 ronden) Vergelijkbaar met Oosterhavenbokaal groep 1

19:00uur, Estafette; Er wordt afgesloten met een Estafette wedstrijd. Er worden door de organisatie teams samengesteld van verschillende niveaus en categorieën. Aangemoedigd door je teamgenoten zul je samen strijden voor de winst.

Voor jouw veiligheid is het dragen van een helm en beschermende kleding verplicht. Deze wordt te leen beschikbaar gesteld door de organisatie. CádoMotus stelt helmen beschikbaar en heeft een geweldige actie. Ben je tevreden over de helm en zal je graag altijd veilig het ijs op dan kun je ze kopen voor 15% korting. De korting wordt beschikbaar gesteld aan Spieren voor Spieren. Een deal die je toch niet kan afslaan.

Inschrijven kun je via inschrijven.schaatsen.nl

De kosten voor de wedstrijden zijn hetzelfde als voor de gewestelijke langebaanwedstrijden €2,50 per afstand met €5,- voor Spieren voor Spieren. In totaal dus €7,50. Voor recreanten geldt wel dat er een daglicentie aangeschaft moet worden voor de verzekering. Deze kost €7,50. Ben je lid van een bij de KNSB aangesloten vereniging dan ben je actief lid van de KNSB en kun je met je registratienummer eenmalig met een gratis daglicentie een wedstrijd rijden. Weet je je registratienummer niet meer, of lukt het inschrijven niet, stuur dan even een mailtje naar wcgron@gmail.com.


Informatie

Evenement Massstart voor Spieren voor Spieren
Datum zaterdag 25 maart 2017 t/m dinsdag 21 februari 2017
Aanvang 16:00
Einde 20:00
Locatie Kardinge
Soort Wedstrijd
Deelnemers Bekijk de lijst met deelnemers
Inschrijven Klik hier om je aan te melden

Uitslagen

Tijdschema download
Uitslag download